ZAR IZ NOVINA DA SAZNAMO DA NAM JE SIN NASTRADAO? Porodica Miloša Sakovića skrhana bolom, otac kaže – Bio je dete kakvo se poželeti može

M. S.

24. 11. 2021. u 18:45

ZAR iz novina da saznamo da nam je sin nastradao? Niko od policije, nadležnih, nije nam ništa saopštio.

ЗАР ИЗ НОВИНА ДА САЗНАМО ДА НАМ ЈЕ СИН НАСТРАДАО? Породица Милоша Саковића скрхана болом, отац каже – Био је дете какво се пожелети може

Foto: Privatna arhiva

Obišli smo sve bolnice, hitne pomoći, policijske stanice i niko ništa ne zna da nam kaže. Znamo da je bio u smeni i da ga nema, ali niko nam nije zvanično rekao.

Ovako neutešna govori porodica Miloša Sakovića (21), mladića koji je nastradao u ekploziji u firmi "Edepro" u Leštanima, dok u svom domu u Kaluđerici čeka vesti nadležnih.

- Završio je srednju Elektrotehničku školu i godinu dana je radio u firmi "Edepro" - govori skrhan bolom Milošev otac Slaviša. - Rekli su da je i njegov kolega Miljan Jojić poginuo na licu mesta, a da je taj treći ugrožen. On je dete kakvo jedan roditelj poželeti može. Ni mrava nije zgazio, toliko je dobar. Bili smo s njim letos na moru, svuda išli zajedno. Razumite nas, još smo u neznanju i šoku, ne možemo ništa više da kažemo.

Ispred porodične kuće izašla je danas Miloševa strina, koja je rekla novinarima da je Milošev otac, čim je video dim, odmah krenuo put fabrike jer je znao da je sin u smeni:

- Niko nas nije pozvao. Mi u kući kukamo i plačemo, a ništa ne znamo. Inicijale smo videli u novinama i saznali da je on, mada potvrde o tome nema. Sinoć smo obišli sve bolnice, zvali smo ga na telefon, ali je bio nedostupan. Miloša nema, a dete je bilo na poslu.

Rođaci i komšije nastradalog Miloša za njega imaju samo reči hvale.

- Cela porodica, kao i Miloš, divni su. I kao mali je bio veoma poslušan, nikad nikavih problema s njim, jedna dobrica, vredan, radan. I sad da ovako nastrada - kažu rođaci.

BONUS VIDEO - JUTRO NAKON STRAVIČNE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Krater u okolini fabrike protivgradnih raketa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije