KUPIĆU NOV “FERARI”: Evo ko je vlasnik uništenog vozila od 280.000 evra - živi u Švajcarskoj i voli skupa kola! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2021. u 19:28

NA auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni "ferari".

КУПИЋУ НОВ “ФЕРАРИ”: Ево ко је власник уништеног возила од 280.000 евра - живи у Швајцарској и воли скупа кола! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/supercar.fails

Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mediji nagađaju koliko automobil može da košta dok se ostatak Srbije pita ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu.

A kako prenosi portal B92.net, Ljuba Miodragović je vlasnik crvenog ferarija i kaže kako ga nije vozio neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

- Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povredio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

Ljuba je ispričao i kako je uspeo sebi da priušti skupocen automobil jer se to najveći broj ljudi pita jer na putevima po Srbiji baš i ne možemo često da vidimo luksuzna vozila.

- Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine - priznaje Ljuba.

Mediji kada pišu o nesreći licitiraju i nagađaju da automobil košta 200.000 evra. Ljuba Miodragović je otkrio pravu cifru.

- Koštao je 280.000 evra ako baš želite detalje - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

Odmah nakon nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podneo ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

- Lako sam podneo, kupiću novi - zaključio je Miodragović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


 

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere