NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NA SVADBI NA LEDINAMA: Mile (57) hteo da poruči pesmu za ćerku kada je pored muzičara pao i preminuo

Novosti onlajn

05. 10. 2021. u 09:54

MILE M. (57) iz Železnika umro je iznenada u subotu od srčanog udara na ćerkinoj svadbi.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА НА СВАДБИ НА ЛЕДИНАМА: Миле (57) хтео да поручи песму за ћерку када је поред музичара пао и преминуо

Ilustracija / Foto Depositphotos

Mladin otac srušio se na podijum pred muzičarima kada im je dao pare za pesmu koju je hteo da posveti ćerki i zetu. Kako se saznaje, raspevani svatovi koji su se veselili odjednom su zanemeli.

Muzičari su prestali da sviraju, a iz gomile se čula vriska. Prema rečima gostiju, jedan od svatova, lekar, odmah je počeo s reanimacijom mladinog oca.

- Ekipa Hitne pomoći stigla je brzo, ali srčani udar je bio toliko jak da nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Stravična scena događala se pred očima njegove trudne ćerke. Bilo je jezivo. NJoj je pozlilo i odmah je prebačena za bolnicu. Ona ima rizičnu trudnoću. Nadam se da će sve biti u redu - kaže jedan od svatova.

Kako navodi, svadba je odmah prekinuta, a gosti su umesto veseli i puni utisaka, salu za venčanja u naselju Ledine napustili skrhani od bola i sa suzama u očima.

Milinko Nešović, u čijem objektu se desila tragedija, ispričao je šta se sve dogodilo tog kobnog dana.

- Svadba je počela potpuno normalno, kao i sve druge koje godinama organizujemo. U jednom trenutku, dok je trajalo posluženje i iščekivala se mladenačka torta, mladin otac je prišao muzici i samo odjednom pao ispred muzičara. Rečeno mi je da je želeo da naruči pesmu za ćerku. Odmah je neko od prisutnih lekara pokušao da mu pruži prvu pomoć i da ga reanimira, brzo je došla i Hitna pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa. Ono što je sve još više uplašilo je što je mlada trudna i što je i njoj pozlilo, pa je takođe prebačena u bolnicu. Međutim, hvala Bogu, sve je bilo u redu sa njom. Svadba naravno nije nastavljena i gosti su se razišli. Zaista nemam komentar na ovako nešto, verujte mi da sam i ja potresen svime što se dogodilo - kaže sagovornik.

Nešović dodaje da mu se nikada nešto slično nije desilo.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)