DAČA JE PREMINUO NA TERENU KAO PUERTA: Filip Tomašević, trener FK „Rad Barajevo“ za „Novosti“ o tragediji na Adi Ciganliji

J. D. Lj.

20. 09. 2021. u 15:28

TRENER FK „Rad Barajevo“ Filip Tomašević kaže da još ne može da dođe sebi od tragedija koja je juče zadesila mladog fudbalera D. J. (16) na prijateljskoj utakmici na Adi Ciganliji.

ДАЧА ЈЕ ПРЕМИНУО НА ТЕРЕНУ КАО ПУЕРТА: Филип Томашевић, тренер ФК „Рад Барајево“ за „Новости“ о трагедији на Ади Циганлији

Foto: D. Milovanović

- Utakmica se približavala kraju kada sam video kako jednog trenutka Dača zastaje, onda je čučnuo, ustao i krenuo prema meni. Ustao sam i ja i pošao u susret dečaku, a on mi je pao u ruke. Taj trenutak i nakon toga sve pokušaje moje, kao i ljudi iz Crvenog krsta i Hitne pomoći nikad neću zaboraviti… Dečaku se desilo, bojim se, isto ono što i velikom Puerti, koji se tokom utakmice samo srušio na terenu, pao i preminuo.

Ovo za "Novosti" kaže Tomašević, trener kluba u kome je do juče aktivno trenirao i igrao dečak.

- Ne znam šta se dogodilo, jer je Dača bio zdrav i prošao je sve lekarske preglede koje su imali početkom septembra. Obdukcija će pokazi uzrok smrt, ali bojim se, ne znam da li ću moći da nastavim dalje. Teško mi je palo sve ovo, posebno što je u pitanju dete. Sa Dačom je umro i deo mene - kaže trener Tomašević.


BONUS VIDEO: LOME I ŠUTIRAJU STOLICE, BACAJU KLUPE: Bahato ponašanje učenika izazvalo šok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)