DETALJI TRAGIČNE POGIBIJE LEKARA IZ NOVOG PAZARA: Na kobni put krenuo zbog povrede koju mu je naneo navijač, bio je omiljen u svom gradu

N. Kočović

05. 07. 2021. u 18:23

LEKAR iz Novog Pazara Denis B. (42) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Miloš Veliki, u blizini Lajkovca, dok su njegova supruga i troje dece povređeni, saznaju Večernje novosti.

ДЕТАЉИ ТРАГИЧНЕ ПОГИБИЈЕ ЛЕКАРА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: На кобни пут кренуо због повреде коју му је нанео навијач, био је омиљен у свом граду

FOTO: privatna arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo nešto posle osam časova, kada je automobil kojim je Denis B. upravljao, pod nerazjašnjenim okolnostima, sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo.

Doktor, njegova supruga i troje male dece su transportovani u Opštu bolnicu u Valjevu, ali je on usled zadobijenih teških povreda, preminuo.

Prema nepotvrđenim informacijama, teško je povređena i njegova supruga, ali je van životne opasnosti.

Prijatelji i rođaci doktora u Novom Pazaru su u neverici dočekali vest o njegovoj pogibiji.

 - Novi Pazar i ovaj kraj su ostali bez sjajnog čoveka, izvrsnog stručnjaka, karidologa. Ne znamo ništa kako je došlo do nesreće, tragedija, strašno – kratko nam je poručio jedan od njegovih prijatelja.

Denis B. bio je i klupski doktor Futsal kluba Novi Pazar, a pre nekoliko nedelja napadnut je u finalnoj utakmici prvenstva Srbije u Beogradu kada je jedan od navijača sišao sa tribina i udario ga u glavu.

Tom prilikom, on je zadobio prelom vilice zbog čega je operisan i oporavljao se na Vojno medicinskoj akademiji.

Kako nezvanično saznajemo, on je rano jutros krenuo za Beograd na kontrolni pregled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)