NISMO SE NI POZDRAVILI: Neopisiva tuga u domovima mladića koji su poginuli u Nemačkoj - reči roditelja kidaju dušu (FOTO/VIDEO)

J. Ć. / D. A.

24. 06. 2021. u 11:20 >> 15:40

PORODICE mladića iz Srbije koji su u utorak poginuli u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj su neutešne.

НИСМО СЕ НИ ПОЗДРАВИЛИ: Неописива туга у домовима младића који су погинули у Немачкој - речи родитеља кидају душу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Svi u suzama govore o velikoj tragediji. Trojica mladića krenula su na dogovorene privremene poslove na građevini sa četvrtim stradalim koji već dugo živi u Nemačkoj i bavi se špedicijom.

Reporteri "Novosti" danas su razgovarali sa roditeljima nesrećnih momaka.

- Moj sin je moler po zanimanju, imao je posao  i to baš dobro plaćen, međutim, moj suprug je u Nemačkoj i bila mu je potrebna pomoć, pa je sin pošao na dvadesetak dana. Pošao je sa Nikolom iz Aleksinca koji vodi grupu. Javio se da su prešli granicu, više nismo imali nikakv kontakt, zvali smo, ali niko se nije javljao...Nismo se nadali ovakvoj tragediji - kroz suze govori Biljana Utković, Miloševa majka.

Foto: J.Ć.

- Ima dve ćerkice, jedna je predškolskog uzrasta, jedna ima godinu i po dana.

Jedan od četvorice mladića je Milan Lepojević, koji je u Nemačku krenuo po dodatnu zaradu, kako bi završio kuću i uskoro se oženio.

- Materijal smo kupili da proširimo kuću, da se oženi do Nove godine. Na tri meseca je otišao - priča Miljan Lepojević, otac Milana koji je poginuo u nesreći u Nemačkoj.

Foto: J. Ć.

- Ja sam bio na terenu, nisam se pozrdavio s njim. On me odvezao na posao, ljubio me, 'ćale, tebe najviše volim' i eto...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)