NISMO SE NI POZDRAVILI: Neopisiva tuga u domovima mladića koji su poginuli u Nemačkoj - reči roditelja kidaju dušu (FOTO/VIDEO)

J. Ć. / D. A.

24. 06. 2021. u 11:20 >> 15:40

PORODICE mladića iz Srbije koji su u utorak poginuli u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj su neutešne.

НИСМО СЕ НИ ПОЗДРАВИЛИ: Неописива туга у домовима младића који су погинули у Немачкој - речи родитеља кидају душу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Svi u suzama govore o velikoj tragediji. Trojica mladića krenula su na dogovorene privremene poslove na građevini sa četvrtim stradalim koji već dugo živi u Nemačkoj i bavi se špedicijom.

Reporteri "Novosti" danas su razgovarali sa roditeljima nesrećnih momaka.

- Moj sin je moler po zanimanju, imao je posao  i to baš dobro plaćen, međutim, moj suprug je u Nemačkoj i bila mu je potrebna pomoć, pa je sin pošao na dvadesetak dana. Pošao je sa Nikolom iz Aleksinca koji vodi grupu. Javio se da su prešli granicu, više nismo imali nikakv kontakt, zvali smo, ali niko se nije javljao...Nismo se nadali ovakvoj tragediji - kroz suze govori Biljana Utković, Miloševa majka.

Foto: J.Ć.

- Ima dve ćerkice, jedna je predškolskog uzrasta, jedna ima godinu i po dana.

Jedan od četvorice mladića je Milan Lepojević, koji je u Nemačku krenuo po dodatnu zaradu, kako bi završio kuću i uskoro se oženio.

- Materijal smo kupili da proširimo kuću, da se oženi do Nove godine. Na tri meseca je otišao - priča Miljan Lepojević, otac Milana koji je poginuo u nesreći u Nemačkoj.

Foto: J. Ć.

- Ja sam bio na terenu, nisam se pozrdavio s njim. On me odvezao na posao, ljubio me, 'ćale, tebe najviše volim' i eto...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku