ČUO SAM JAK PRASAK, NIJE MU BILO SPASA: Ispovest kolege mladića (23) koji je poginuo na gradilištu kada se srušila metalna konstrukcija

Novosti onlajn

23. 06. 2021. u 10:51

U NEZGODI koja se juče dogodila u Kraljevu, na gradilištu nove zgrade Osnovne škole "Sveti Sava", poginuo je radnik iz Obrenovca star 23 godine, dok je njegov tri godine mlađi kolega, takođe iz Obrenovca, teško povređen.

ЧУО САМ ЈАК ПРАСАК, НИЈЕ МУ БИЛО СПАСА: Исповест колеге младића (23) који је погинуо на градилишту када се срушила метална конструкција

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada se na dvojicu radnika, srušio deo metalne konstrukcije za krov fiskulturne sale koji je navodno, bio naslonjen na zid.

Stariji radnik je od zadobijenih povreda na mestu preminuo, dok je mlađi sanitetskim vozilom prevezen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde je i zbrinut.

- Delovi konstrukcije su popadali kao domine. Jednog radnika smo nekako uspeli da izvučemo i on je odvezen u bolnicu. Drugom kolegi, nažalost nije bilo spasa. To je sve što mogu da vam kažem, sve nas je potresla ova nesreća – kaže jedan od radnika koji je među prvima pritrčao u pomoć.

Ni ostale njegove kolege nisu bile raspoložene za razgovor.

- Nisam odmah ni shvatio šta se dešava jer sam bio zaklonjen, ali sam čuo jak prasak. Nisam ove mladiće baš najbolje poznavao, ali ugasio se mlad život. Tužno – dodaje kolega.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije