KO JE VIOLINISTA JOVAN KOJI JE TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI: Svirao je na DŽejevoj sahrani - dva puta proglašen za najboljeg u Srbiji

Novosti onlajn

05. 06. 2021. u 15:49

JOVAN Vasić Piromanac (15) iz Obrenovca, koji je jutros teško povređen u saobraćajnoj nesreći, jedan je od najboljih mladih violinista u Srbiji.

КО ЈЕ ВИОЛИНИСТА ЈОВАН КОЈИ ЈЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У САОБРАЋАЈКИ: Свирао је на Џејевој сахрани - два пута проглашен за најбољег у Србији

Foto: Printscreen/Jutjub

Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome su muzički znalci predviđali sjajnu muzičku karijeru. 

Potiče iz čuvene porodice muzičara. Violina je tradicija u porodici Vasića, a mali Joca je inače praunuk čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca. Njegov stric je bio čuveni muzikant Boban Voz dok je otac Zoran takođe svirao violinu.

- Počeo sam da sviram sa šest-sedam godina, ne znam ni sam tačno, a kako da kažem, violina je za mene sve. Želja mi je da nastavim tradiciju - rekao je jednom prilikom mladi violinista iz Obrenovca.

Joca je već dva puta proglašen za najboljeg violinistu Srbije u svojoj kategoriji. Najbolji je bio na smotri u Moravcima i Pranjanima. Imao je zapažene nastupe i van naše zemlje, a jedan je od violinista koji su muzikom na večni počinak ispratili pevača Džeja Ramadanovskog.

Mladi violinista, podsetimo, teško je povređen u noći između petka i subote kad je sa ocem krenuo na muzički nastup u Hrvatsku. Vasić je nakon sudara od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i prema rečima očevidaca leteo 20 metara.

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac Zoran i prema nezvaničnim informacijama zadobio je ozbiljne povrede kičme.

Iz Kliničkog centra Srbije navode da je mali Jovan životno ugrožen.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere