POŽAR U NIŠU: Razbuktala se vatra u dvorištu stambene zgrade

Novosti online

26. 05. 2021. u 22:55

U POŽARU koji je večeras izbio oko 21 sat u dvorištu zgrade u Ulici Nikole Pašića nema povređenih osoba. Vatrogasci su došli sa dva vozila da ugase vatrenu stihiju koja se razbuktala u dvorištu zgrade i koja je pretila da zahvati parkirane automobile.

ПОЖАР У НИШУ: Разбуктала се ватра у дворишту стамбене зграде

Foto: Printskrin

- Požar je lokalizovan, a goreo je otpad. Uzrok požara se ispituje. Povređenih osoba nema - rekli su u policiji.

Na tom mestu je pre desetak dana izbio požar u jednom stanu, a vatrogasci su uspeli da ga ugase kako se ne bi prtoširio u ostalim stanovima. sada je goreo otpad koji je izbačen u dvorište zgrade iz izgorelog stana i mnogi se pitaju na koji način ovaj otpad počeo da gori.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele