UBO GOSTA RESTORANA NOŽEM U LEĐA: Policija potvrdila pisanje Novosti - Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva u Kruševcu

S. BABOVIĆ

17. 05. 2021. u 10:45

S.S. (27) iz okoline Kruševca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, dok su zbog sumnje za krivično delo nasilničko ponašanje, uhapšeni N. Š. (38), N. Š. (34) i I. S. (30) iz Kruševca, saopštila je policija u Kruševcu i potvrdila jučerašnje pisanje “Novosti” o teškom povređivanju D.M.(34) u ugostiteljskom objektu na periferiji grada, u subotu nešto pre 23 sata.

УБО ГОСТА РЕСТОРАНА НОЖЕМ У ЛЕЂА: Полиција потврдила писање Новости - Ухапшен мушкарац због покушаја убиства у Крушевцу

Foto: R. Šegrt

-S. S. se sumnjiči da je u noći između 15. i 16. maja, nešto pre ponoći, u jednom restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo tridesetčetvorogodišnjeg gosta u lokalu - navode u policiji.

Kako su “Novosti” juče već objavile, a danas potvrdila kruševačka policija,povređeni muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klinički centar Niš. Reč je, prema saznanjima “Novosti”, o D.M. (37) iz Kruševca, koji je bio među gostima slavlja.

-N. Š i N. Š. su, kako se sumnja, prethodno napali vlasnika restorana, zadali mu više udaraca, a potom se potukli sa njegovim sinovima I. S. i S. S. Policija je sve osumnjičene ubrzo identifikovala i pronašla-rečeno je u policiji.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Prema saznanjima “Novosti”, do tuče više lica došlo je nakon proglašenja “fajronta” u lokalu gde je organizovano slavlje, što je nezadovoljnoj grupi gostiju bio motiv da reaguje.

-Vlasnik D.S. je hteo da proglasi fajront, jer je radnom vremenu došao kraj, pa su gosti N.Š.i N.Š, kako je predočeno policiji reagovali, a onda su se u sve uključili i sinovi vlasnika ugositeljskog objekta i drugi gosti - navodi nezvanično izvor iz tužilačke istrage.


Kada je policija po prijavi došla u lokal, tu nisu bili svi učesnici incidenta, koji su kasnije identifikovani na osnovu saznanja sa lica mesta.

Očekuje se da više detalja bude poznato nakon završene istrage koja je u toku. Za sada se radi na rekonstrukciji događaja, kako bi se između ostalog uvidelo ko je izazvao ceo sukob i kakvu su tačnu ulogu imali svi akteri događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna