UHAPŠEN DŽEPAROŠ U BEOGRADU: Muškarac osumnjičen da je ukrao novac od četiri osobe

Z.U.

23. 04. 2021. u 14:10

POLICIJA je u Beogradu uhapsila je D. N. zbog sumnje odžepario četiri osobe. Policajci sa Rakovice su nakon prijave građana i operativnog rada na terenu identifikovali i uhpasili džeparoša.

УХАПШЕН ЏЕПАРОШ У БЕОГРАДУ: Мушкарац осумњичен да је украо новац од четири особе

Foto Depositphotos

Utvrđeno je da je osumnjičeni iz ukradenih novčanika građana uzimao novac, a ostatak bacao u smeće.

U jednom slučaju je zloupotrebio platnu karticu iz ukradenog novčanika, u kom je uz karticu na papiriću bio napisan i pin kod.

Protiv osumnjičenog je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao