ODBRANA TRAŽI SVOJE SVEDOKE: U istrazi protiv Gorana Papića iz SBPOK do sada ispitno šest policijskih službenika

V. N.

19. 04. 2021. u 20:39

TOKOM dosadšnje istrage protiv Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK, koga Više tužilaštvo u Beogradu tereti da je u aprilu prošle godine urgirao da policija odmah vrati privremeno zaplenjeni blindirani automobil od, sada osumnjičenog vođe kriminalne grupe Marka Miljkovića, do sada je ispitano šest svedoka, policijskih službenika.

ОДБРАНА ТРАЖИ СВОЈЕ СВЕДОКЕ: У истрази против Горана Папића из СБПОК до сада испитно шест полицијских службеника

Foto: Printscreen

Do kraja nedelje očekuje se ispitivanje i poslednjeg svedok tužilaštva, dok odbrana i dalje čeka odluku o zahtevu za ispitivanje njenih svedoka.

Papićev branilac, advokat Branislav Tapušković navodi da tužilaštvo više od mesec dana nije odlučilo o njegovom predlogu da se u istrazi kao svedoci ispitaju bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović (sada ministar odbrane), direktor policije Vladimir Rebić, bivši načelnik PU za grad Beograd Milan Stanić i načelnik UKP Dejan Kovačević.

Zbog toga je, kako kaže, prošle nedelje podneo zahtev sudiji za prethodni postupak Višeg suda da naloži tužilaštvu da sasluša svedoke koje je odbrana predložila. On je naveo i da su svedoci, koji su do sada saslušani, rekli da "Papić nema nikakve veze sa vraćanjem vozila".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti