"NOVOSTI" SAZNAJU: Petorici aktera tuče u centru Novog Sada ukinut pritvor

Lj.P.

19. 04. 2021. u 18:56

PETORICA od osmorice aktera tuče u centru Novog Sada, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, u kojoj su D.M. iz Vajske i N.Š. iz Čuruga teško povređeni, a M.P. lakše, pušteni su danas popodne iz pritvora, saznaju “Novosti”.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Петорици актера туче у центру Новог Сада укинут притвор

Foto: D.N.

Na slobodi su se našli M.M., N.D.,D.B. i B.N., koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje. Njima je, inače pritvor isticao 21. aprila, a odatle su pušteni ranije jer je, kako saznajemo, ispitan i poslednji svedok, te su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera bila izrečena pre gotovo dva meseca.

Advokat Goran Karadarević, branilac jednog od petorice osumnjičenih za ovo krivično delo, potvrdio je da su osumnjičeni danas pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

Preostala trojica L.M., V.S. i M.B. koji se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva, i dalje se nalaze u pritvoru.

Krvava tuča u centru Novog Sada, podsećamo, dogodila se 20. Februara oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog, a nemili događaj su zabeležile kamere video-nadzora u toj ulici, a ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića mapada momke koji izlaze iz lokala.

Jedan od napadnutih je dobio teške udarce, Mladića su udarali pesnicama, a jedan ga je borilačkim zahvatom oborio na zemlju. Dok je nepimično ležao, šutirali su ga u glavu, a na kraju mu prilazi jedan od napadača i skače mu na glavu,

Dragan Mihajlović, otac teško povređenog Dragoljuba Mihajlovića iz Vajske, u razgovoru za “Novosti” je tada rekao da njegov sin ne poznaje napadače, i da je u taj lokal došao sa drugarima na piće, jer se nisu dugo videli.                                             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece