ZBOG PISANJA SKANDALOZNIH GRAFITA: Policija u Prijepolju podnela krivičnu prijavu protiv jednog lica

A.Rovčanin

30. 03. 2021. u 10:36

POLICIJA u Prijepolju podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca iz tog grada zbog krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđe imovine.

ЗБОГ ПИСАЊА СКАНДАЛОЗНИХ ГРАФИТА: Полиција у Пријепољу поднела кривичну пријаву против једног лица

Foto: ATA images/Printscreen

Naime, njemu se na teret stavlja da je na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara ispisao grafit "Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori" sa grbom Parizana i potpisom "Grobari Prijepolje", aludirajući na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku. Ova informacija potvrđena je “Novostima” u Policijskoj upravi Prijepolje.

Za žitelje Prijepolja, ovaj prizor je bio uznemirujući jer Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već osvedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub.

Izgradnja obaloutvrde na desnoj obali Lima u Šarampovu vredna je 85 miliona dinara, a radovi se izvode u okviru projekta "Upravljanje slivom reke Drine na Zapadnom Balkanu", na osnovu Sporazuma o grantu Trast fonda za globalne ekološke kapacitete i Specijalnog fonda za klimatske promene, potpisanog između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Foto: A.Rovčanin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)