SARADNIK BRAĆE PANIĆ SVE PRIZNAO U TUŽILAŠTVU: Uroš mu kum, S. L. - žena

J.D.Lj.

14. 02. 2024. u 11:02

PO nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici JRM uhapsili su D. L. (26) kojeg je javni tužilac saslušao zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

САРАДНИК БРАЋЕ ПАНИЋ СВЕ ПРИЗНАО У ТУЖИЛАШТВУ: Урош му кум, С. Л. - жена

Foto: instagram

Prilikom saslušanja osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u saizvršilaštvu sa osumnjičenima V. S., S. L., kao i braćom Milošem i Urošem Panić (za kojima je raspisana poternica jer su u bekstvu), navodeći da je u „posao“ sa njima ušao u oktobru 2023.

On je, dalje navodi Tužilaštvo, potom detaljno naveo na koji način su osumnjičeni delili novac koji su oštećene devojke morale da im daju nakon izvršenih usluga i koje sve vrste masaža su nudili klijentima.

Pojasnio je da mu je S. L. supruga, a Uroš Panić kum, te da su se usluge pružale u stanovima na Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi, koji su u vlasništvu oca osumnjičenih Miloša i Uroša.

Na osnovu naredbe suda izvršen je pretres stana u kojem boravi osumnjičeni i pronađeni su predmeti izvršenja krivičnog dela – flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je prema D. L. odredio zabranu napuštanja stana u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

- Podsećamo da je u akciji otkrivanja svih karika u lancu prostitucije Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, do sada, uhapsilo četiri lica, dok je naložilo hapšenje dva lica za kojima se intenzivno traga - navode iz Tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)