KREME ZA LICE KRIJUMČARIO U RERNI STAROG ŠPORETA: Carinici ostali šokirani kad su otvorili rernu

J. L.

23. 01. 2024. u 16:06

JOŠ jedan u nizu nesvakidašnjih pokušaja krijumčarenja otkriven je na graničnom prelazu Kelebija, kada su carinici u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 10.000 evra vrednih krema za lice u rerni jednog korišćenog šporeta.

КРЕМЕ ЗА ЛИЦЕ КРИЈУМЧАРИО У РЕРНИ СТАРОГ ШПОРЕТА: Цариници остали шокирани кад су отворили рерну

foto: Uprava carine

- Prekršaj je otkriven kada je na red za ulaznu kontrolu pristigao kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka našoj zemlji putovalo troje putnika. Oni su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, dok je vozač prijavio i jedan polovan električni šporet. Međutim, ubrzo su ispod srednjeg sedišta otkrivene neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće - navode u Upravi carine.

Carinici su nastavili kontrolu i tada deo krema zatekli u rerni prijavljenog upotrebljavanog šporeta, kao i u torbama sa ličnim stvarima putnika. Vrednost preko 250 otkrivenih krema za lice robne marke "Marbert" procenjena je na gotovo 10.000 evra i one su zajedno sa vozačem i vozilom predate policiji u dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!