BUNARDŽIJA MI NAPASTVOVAO NEMOĆNOG SINA: Dijana M. sa Uba prijavila starijeg muškarca za zlostavljanje

J.D.Lj.

25. 10. 2023. u 14:13

SIN mi je silovan! Ima četrnaest godina i dete je sa posebnim potrebama.

БУНАРЏИЈА МИ НАПАСТВОВАО НЕМОЋНОГ СИНА: Дијана М. са Уба пријавила старијег мушкарца за злостављање

Arhiva

Pedofil monstrum je na slobodi, krije se, a ja sam na ivici nervnog sloma, jer ne znam kako da pomognem mom nemoćnom detetu, koje od straha više niti spava, niti jede kako treba.

Ovako, za "Novosti" govori prestravljena majka Dijana M. iz sela Pambukovica kod Uba, koja tvrdi da je izvesni Dule, koji radi kao kopač bunara u tom kraju, čak u dva navrata, seksualno zlostavljao njenog sina Lazara M.

- Prvi put, 20. oktobra oko 17.30, Dule je povezao svojim "puntom" mog sina, koji je prethodno bio kod drugara u Ubu, do sela u kojem živimo - priča majka. - Kada su stigli nadomak sela, Dule je u obližnjem šumarku zaustavio auto. Skinuo je donji deo trenerke i veš mom sinu i onda ga dodirivao po polnom organu i gurao mu prst u anus. Moj sin se opirao, molio ga da to ne radi, ali nije vredelo.

Dečakov košmar, po rečima majke, trajao je desetak-petnaest minuta, a kada je bunardžija završio "posao", zapretio je njenom sinu da slučajno nikome ništa ne govori o onome što se desilo. Sutradan, Dule je najnormalnije došao kod njih u kuću i nastavio da kopa bunar, u čemu su mu pomagali dečak i njegov otac. Ali, kako tvrdi Dijana, njen sin je tog dana ponovo doživeo istu neprijatnost:

Bezbednosna mera i mužu?

- IMAM sedmoro dece, ali ovaj mi je miljenik, valjda zato što je dobro, ali bolesno dete. Ne dam nikome da ga dira i zlostavlja. Život mi nije nimalo bio lak, gledala sam da nekako decu othranim i izvedem na pravi put, pored muža koji je alkoholičar. Umeo je da bude i nasilan u braku, pa je moguće da će nadležni i njemu izreći neku bezbednosnu meru, kako bismo mogli da nastavimo mirno da živimo. A to kakav je otac, dovoljno govori da mu je i sad važnije da se završi kopanje bunara, nego bezbednost sopstvenog deteta.

- Bio je kod druga i na povratku kući naišao je Dule. Ponudio je mom sinu da ga poveze, čemu se dete nije protivilo, s obzirom da je dug put. Opet je bio napastvovan, ali mu je Dule sada rekao da ništa ne govori roditeljima, jer će ih sve poubijati!

Nakon svega, Dule je navodno, te večeri nastavio sa radovima, dok je dete otišlo u kuću, da bi nešto kasnije, sve ispričao roditeljima. Čuvši to, Dule je negirao dečakovu priču, a zatim - nestao.

- S obzirom na to da je ovo mala sredina, spakovala sam dete i krenula put Beograda - priča majka. - Bili smo na pregledu u Tiršovoj, gde lekari nisu kod mog sina konstatovali povrede, ali on je vidno uznemiren i uplašen i dalje. Posle toga, otišli smo u policijsku stanicu Savski venac i prijavili slučaj da nam je dete sa smetnjama u razvoju seksualno zlostavljano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)