PRETIO BIVŠOJ DEVOJCI DA ĆE JE UBITI: Vitlao pištoljima u kladionici na Novom Beogradu

S. J. M.

19. 10. 2023. u 15:59

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u jednoj kladionici na Novom Beogradu vatrenim oružjem pretio radnici kladionice, koja je njegova bivša devojka, da će je - ubiti.

ПРЕТИО БИВШОЈ ДЕВОЈЦИ ДА ЋЕ ЈЕ УБИТИ: Витлао пиштољима у кладионици на Новом Београду

Foto: N. Skenderija/Profimedia/Ilustracija

Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.
Sumnja se da je on 17. oktobra oko 2 časa posle ponoći došao u pratnji jednog maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici kladionice, uputivši joj pretnje da će je ubiti. Mahao je pištoljem marke "Stezr".
Nakon toga joj je pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj marke "Astra" i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao.
Osumnjičeni je potom vratio i pištolj u torbicu, nastavljajući da oštećenoj upućuje pretnje: "Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!" Tada joj je pokazivao da za pojasom ima zadenut pištolj.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)