NOVI DETALJI NAPADA NA VRAČARU: Ovo je motiv ubadanja mladića (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2023. u 00:30

MLADIĆ N.K (20) povređen je večeras na Vračaru. Policija je nakon prijave došla na lice mesta i zatekla mladića i njegovu rođaku S.V. (31).

НОВИ ДЕТАЉИ НАПАДА НА ВРАЧАРУ: Ово је мотив убадања младића (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

- Oni su izjavili su da je ispred njihovog automobila stao njima nepoznat mladić i da su na zadnje sedište navodno ušla dva mlađa muškarca sa noževima u rukama i zatražili novac. Zatim je mladić N.K. izašao iz automobila, a jedan od napadača ubo ga je nožem u desnu butinu - piše Blic.

Kako dodaje, nakon toga su im 3 mlađa muškarca oduzela im dokumenta, novac i telefon ranjenog mladića i pobegli kroz Molerovu ulicu.

Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača istraga je u toku.

Kako se može videti na licu mesta, policija obavlja uviđaj, a u jednom trenutku šlep služba odnela je automobil u kojem se, kako se pretpostavlja sve odigralo.

BONUS VIDEO - OVAKO SE BRANI KRIMSKI MOST: Svuda je magla i dim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)