OBAVLJENA 131 ZAPLENA NARKOTIKA: Policijska statistika "Lavfesta" u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

07. 08. 2023. u 16:30

ZA vreme muzičkog festivala „Lavfest“ koji se od 3. do 6. avgusta održao u Vrnjačkoj Banji, pripadnici policije su u ukupno 131 zapleni oduzeli ekstazi, kanabis, amfetamin, kao i manju količinu kokaina i uhapsili četiri osobe zbog sumnje da su (pre)prodavale drogu.

ОБАВЉЕНА 131 ЗАПЛЕНА НАРКОТИКА: Полицијска статистика Лавфеста у Врњачкој Бањи

MUP

Policija je kod T.M.(26) iz Beograda pronašla više od 23 grama kokaina i manju količinu kanabisa i ekstazija, kod M.C.(19) iz Kraljeva 86 tableta ekstazija i manju količinu amfetamina. Takođe, kod A.I.(24) iz Kraljeva pronađeno je oko 46 grama amfetamina i digitalna vagica, a kod J.P.(26) iz Prištine 222 tablete ekstazija. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni cy, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Osim toga, kod ostalih osoba pronađene su manje količine raznih vrsta narkotika, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Caobraćajna policija je, u pojačanoj kontroli, otkrila ukupno 140 saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja su isključena 33 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, dok su zadržana 32 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Protiv ovih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!