POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA NA PERIFERIJI KRUŠEVCA DOGODIO SE PRE GODINU DANA:Istraga protiv osuđivanog Kruševljanina još u toku(FOTO,VIDEO)

S.BABOVIĆ

10. 07. 2023. u 10:10

ISTRAGA zbog krivičnog dela pokušaj teškog ubistva, koja se krajem juna prošle godine dogodila na periferiji Kruševca još uvek traje.

ПОКУШАЈ ТЕШКОГ УБИСТВА НА ПЕРИФЕРИЈИ КРУШЕВЦА ДОГОДИО СЕ ПРЕ ГОДИНУ ДАНА:Истрага против осуђиваног Крушевљанина још у току(ФОТО,ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Kobnog dana kod naselja „Marko Orlović“ na Bruskom putu Rodoljub N.(44)pucao je u meštanina Ljubomira A.(57)i njegovu snaju, Danijelu P.(30). Muškarac je zadobio teže povrede stomaka, dok je žena zadobila lakšu povredu natkolenice. Oboje su zbrinuti u bolnici.

Policija se brzo uspela da locira osumnjičenog za pucnjavu i to u selu Donji Katun kod Varvarina, a pronađen je i pištolj(na slici), iz koga je pucao i za koji nije imao dozvolu.

- Svima je pravio probleme, nema kome nije ostao dužan ili ga nije prevario, ispričali su „Novostima“ poznanici osumnjičenog i oštećenih.

Kriminalni dosije osumnjičenog Rodoljuba N. je podugačak. Kako su „Novosti” prve objavile, za 20 godina zaradio je čak osam pravosnažnih presuda koje se odnose na razna krivična dela, od dilovanja droge, krađa, do provala.

Fizičkom obračunu prethodio je verbalni sukob, a rasprava se završila potezanjem oružja. Osumnjičeni je izvesno vreme proveo u pritvoru, u okviru istrage, koja još uvek nije rezultirala optužnicom, saslušani su brojni svedoci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu