AKCIJA MUP: Na severu Bačke predato više od 900 komada oružja

J. L.

19. 06. 2023. u 13:13

OD 8. maja do danas, na teritoriji Severnobačkog okruga predato je više od 900 komada oružja, više od 60.000 komada municije i više od 200 komada minsko-eksplozivnih sredstava, među kojima su i ručno-raketni bacači.

АКЦИЈА МУП: На северу Бачке предато више од 900 комада оружја

B.G.

Akcija predaje oružja traje do 30.juna, te Policijska uprava Subotica apeluje na građane da iskoriste priliku i bez posledica predaju nelegalno oružje.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije poziva sve građane da iskoriste mogućnost i do 30. juna predaju svoje oružje u najbližoj policijskoj upravi, stanici ili policijskoj ispostavi. Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i predaju sve vrste oružja, delove oružja, minsko-eksplozivnih sredstava ili municije – poručuje Dušan Savić, zamenik načelnika Odeljenja policije PU Subotica. - Oni koji nisu u mogućnosti da lično dođu, mogu da kontaktiraju pripadnike policijske uprave, koji će preuzeti oružje i municiju, bez dodatnog dokazivanja porekla i identifikovanja vlasnika, kao i krivično-prekršajne odgvornosti. Takođe, oružje čiji je vlasnik preminuo može da se preda u ovom periodu, kao i trofejno oružje, odnosno svo oružje bez obzira da li može biti upotrebljeno ili ne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)