UČENIK IZ LESKOVCA PRETUČEN U BLIZINI ŠKOLE: Napadnut za vreme velikog odmora - zadobio lakše povrede

I. M.

18. 01. 2023. u 13:05

UČENIK trećeg razreda leskovačke Hemijsko-tehnološke škole „Božidar Đorđević Kukar“ zadobio je lakše telesne povrede u tuči koja se dogodila u blizini ove obrazovne ustanove.

УЧЕНИК ИЗ ЛЕСКОВЦА ПРЕТУЧЕН У БЛИЗИНИ ШКОЛЕ: Нападнут за време великог одмора - задобио лакше повреде

foto: I.Mitić

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je napadnut u utorak po podne za vreme velikog odmora, iza zgrade preko puta škole, dok je kupovao užinu.

U napadu su navodno učestvovala trojica mladića koji su, nakon što su videli jednog od profesora, pobegli sa lica mesta.

Incident je odmah prijavljen policiji koja radi na ovom slučaju. Navodno je obavljen razgovor sa osumnjičenima za napad, ali još uvek nema pouzdanih informacija o tome da li su i napadači učenici iste škole.

U školi je medijima rečeno da u ovoj fazi postupka mogu samo da potvrde događaj koji su prijavili policiji i da i oni očekuju zvanične i pouzdane informacije.

Povređeni dečak je ubrzo, posle ukazane pomoći, pušten na kućno lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!