ZVALI GA DA SIĐE I ZAPUCALI? Saslušan Slavko Đ. (30), koji je sa Miodragom Z. (21) osumnjičen za pokušaj ubistva S. T. (28) U Obrenovcu

S. J. M.

14. 12. 2022. u 13:28

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Slavka Đ. (30) i Miodraga Z. (21) zbog sumnje da su sa još dva zasada nepoznata muškarca, 12. oktobra u Obrenovcu pokušali da ubiju S. T. (28) zbog navodnih nesuglasica iz prethodnog perioda.

ЗВАЛИ ГА ДА СИЂЕ И ЗАПУЦАЛИ? Саслушан Славко Ђ. (30), који је са Миодрагом З. (21) осумњичен за покушај убиства С. Т. (28) У Обреновцу

Policija brzo identifikovala osumnjičene za pucnjavu, Foto MUP

Slavko Đ. je uhapšen u ponedeljak uveče i danas je priveden u Tužilaštvo, gde se branio ćutanjem. Nakon toga, zamenik tužioca je predložio sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor kako ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Miodrag Z. je u bekstvu, pa će tužilaštvo pored određivanja pritvora, sudiji za prethodni postupak predložiti da donese i naredbu da se za njim raspiše poternica.

Slavko Đ. i Miodrag Z. se terete za pokušaj ubistva u saizvršilaštvu. Sumnja se da je Slavko Đ. u ponedeljak oko 16.25 u Obrenovcu pozvao S. T. telefonom i tražio od njega da siđe ispred zgrade u kojoj živi, što je ovaj i učinio.

Slavko Đ. Foto Fejsbuk

Slavko Đ. je već bio na parkingu u crnom džipu koji je vozio Miodrag Z., sa još dve osobe unutra. Kada ih je oštećeni sve video, kako se tvrdi, počeo je da beži trčeći između zgrada, a okrivljeni su pojurili za njim. Jedan od osumnjičenih je, sumnja se, ispalio projektil u pravcu S. T., a potom su se sva četvorica vratila u vozilo i napustili lice mesta. S. T. tom prilikom nije pogođen.

Pojedini mediji preneli su da je Slavko Đ. navodno blizak Partizanovoj navijačkoj grupi "Principi", koju je predvodio Veljko Belivuk. Na društvenim mrežama je objavljivao fotografije navijačke frakcije "Hedhanters", na čijem je čelu u Obrenovcu bio Branislav Penčić, koji je ubijen u martu ove godine. Navodno su "Hedhantersi" pre nekoliko godina rasformirani, a navijači iz te grupe priključili su se "Principima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!