IGOR MILOŠEVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA: Serijski silovatelj još 30 dana u pritvoru

Novosti onlajn

31. 10. 2022. u 11:02

IGORU Miloševiću serijskom silovatelju koji je uhapšen pre mesec dana zbog ugrožavanja sigurnosti produžen je danas pritvor za još 30 dana.

ИГОР МИЛОШЕВИЋ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Серијски силоватељ још 30 дана у притвору

Foto: Jutjub/Portal Informer

Milošević je uhapšen 30. septembra po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, po prijavi koja je ovoj instituciji dostavljena tri dana ranije, piše "Blic". 

- Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane dnevnih novina "Informer'' protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS - navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024