VATROGASAC "PAO" ZBOG DROGE: Privedeni i saslušani S. Đ. i M. A. iz Lazarevca

J. D. Lj.

13. 08. 2022. u 09:40

VATROGASAC Rudarskog basena "Kolubara", S. Đ. (36) i njegova nevenčana supruga M. A. (28), koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje, saslušani su juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

ВАТРОГАСАЦ ПАО ЗБОГ ДРОГЕ: Приведени и саслушани С. Ђ. и М. А. из Лазаревца

FOTO: Arhiva novosti

- Prilikom pretresa kuće u kojoj njih dvoje žive, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 grama kokaina, 684 grama marihuane i veću sumu novca. Osumnjičenima se na teret stavlja nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopštilo je Tužilaštvo.

Na saslušanju su, kako je potvrđeno, S. Đ. i M. A. izneli odbranu, a Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda predložilo da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Vatrogascu i njegovoj nevenčanoj supruzi lisice na ruke su stavljenje u kući njegovog oca u Lazarevcu. Inače, oboje su razvedeni i imaju decu iz prethodnih brakova. Vrednost zaplenjenog kokaina procenjena je na oko 14.600 evra, a marihuane na 680.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!