RENTIRANIM KOLIMA RAZVOZILI DROGU: Preti im do 15 godina robije

S. J. M.

04. 08. 2022. u 15:21

VIŠE javno tužilaštvo pokrenulo je danas istragu protiv trojice osumnjičenih za preprodaju kokaina i marihuane u Beogradu i nakon saslušanja osumnjičenih predložilo Višem sudu u Beogradu da im odredi pritvor.

РЕНТИРАНИМ КОЛИМА РАЗВОЗИЛИ ДРОГУ: Прети им до 15 година робије

D.N.

Naredbom o sprovođenju istrage Srećko P. (34), Bojan Š. (35) i Saša M. (46) se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, izvršeno u grupi, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Oni su uhapšeni u utorak, 2. avgusta, u večernjim satima u akciji saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Ministarstva unutrašnjih poslova nakon izvršenja krivičnog dela i pretresa više lokacija.

Sva trojica su se na saslušanju branila ćutanjem, odnosno iskoristila su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su okrivljeni krivično delo izvršili kao grupa u kojoj su imali definisane uloge i razvijenu strukturu.

Srećko P., Saša M. i Bojan Š. su, kako se sumnja, u iznajmljenim stanovima na različitim adresama držali pomenutu drogu, odakle su rentiranim vozilima dostavljali i prodavali drogu krajnjim korisnicima.

Od njih je zaplenjeno ukupno 426,59 grama marihuane i 1,5 kilograma kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina