MOLILA SAM GA DA ME NE DODIRUJE: Saslušana maloletnica (14) koju je navodno pokušao da obljubi I. J. (20)

E. H.

30. 06. 2022. u 07:17

MALOLETNICA (14) iz okoline Lazarevca, koju je, kako se sumnja, 24. juna u selu Arapovac, pokušao da obljubi I. J. (20), saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

МОЛИЛА САМ ГА ДА МЕ НЕ ДОДИРУЈЕ: Саслушана малолетница (14) коју је наводно покушао да обљуби И. Ј. (20)

Ilustracija Shutterstock

Ona je, kako nezvanično saznajemo, između ostalog rekla da nije htela da pristane na bilo kakav odnos sa osumnjičenim i da ga je molila da prestane da je dodiruje i ljubi.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, devojčica je sa društvom proslavljala kraj školske godine. Tada je, navodno, popila četiri čaše piva. Nakon toga, kako se sumnja, u alkoholisanom stanju, ušla je u automobil I. J., sa kojim se odvezla na nepoznatu lokaciju, gde je ovaj, kako se sumnja, pokušao da je obljubi.

Nakon toga, mladić je devojčicu vratio do mesta odakle su pošli i odvezao se svojoj kući, a ona je nešto kasnije pronađena na obližnjoj njivi, u polusvesnom stanju. Kako nezvanično saznajemo, devojčicu su pronašli roditelji, kojima je neko iz komšiluka javio da im dete leži bez svesti. Ona je odmah zbrinuta i odvedena kod lekara, koji su ustanovili da nema težih povreda, već da je samo uplašena.

Osumnjičeni se, kako nezvanično saznajemo, u policiji i Tužilaštvu, branio da je devojčica dobrovoljno pošla s njim, što je navodno, i ona sama potvrdila. Priznao je da su seli na zadnje sedište, i "samo" se ljubili i mazili. Navodno, hteo je da ima i odnos sa njom. Ipak, kako tvrdi, na kraju je odustao i od te namere, kao i od toga da bilo šta ima sa tom devojčicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LEGLA NA HAUBU AUTA U POKRETU: Snimak iz Beograda zaprepastio mreže (VIDEO)