USMRTIO RUSKINJU VOZEĆI 150 NA SAT: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u centru Melenaca kod Zrenjanina poginula Alina S.K. (34)

B. GRUJIĆ

17. 06. 2022. u 07:15

RUSKA državljanka Alina K. S. (34), sa privremenim prebivalištem u Beogradu, poginula je sredu oko 23 časa u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Melenci kod Zrenjanina, kada je na "škodu", u kojoj je bila sa suprugom, velikom brzinom otpozadi, dok su stajali na semaforu, svojom "džetom" naleteo meštanin M. S. (20).

УСМРТИО РУСКИЊУ ВОЗЕЋИ 150 НА САТ: У стравичној саобраћајној несрећи у центру Меленаца код Зрењанина погинула Алина С.К. (34)

Foto: Privatna arhiva

U nesreći, koja se dogodila u Ulici srpskih vladara u centru sela, teške telesne povrede je zadobio vozač "škode".

Zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je ruska državljanka poginula, policije je, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsila M. S. iz Melenaca. Vozaču "džete" se na teret stavlja teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određen mu je pritvor do 48 sati.

- Bilo je strašno. Eksplozija je bila snažna, kao da je pukla bomba - kaže devojka zaposlena u obližnjem kafiću, uz napomenu da se "džeta" iz pravca Banje Rusanda prema Zrenjaninu, kretala velikom brzinom, sigurno 150 kilometara na sat i zakucala u crvenu "škodu".

Foto: 192_rs

Mesto nesreće

- Nakon udara, "škoda" je odletela tridesetak metara i zakucala se u drvo sa leve strane druma - kaže nam radnica kafića, i dodaje da su vatrogasci i pripadnici policije tela nesrećne devojke i njenog šest godina starijeg supruga dugo izvlačili iz smrskane "škode".

Mada to zvanično nije potvrđeno, meštani i neki od očevidaca, koji su sedeli u bašti kafića, kažu da je vozač "džete", koji navodno i nema vozačku dozvolu, najverovatnije bio pod uticajem alkohola ili psihoaktivnih supstanci, a sa njim u kolima bio je dve godine stariji V. P. iz Melenaca. Automobil su, navodno, pozajmili od jednog drugara i krenuli u provod.

BONUS VIDEO - UBISTVO U RAKOVICI: Iz vatrenog oružja usmrtio stanodavca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024