SAM SE PREDAO POLICIJI: Određeno zadržavanje osumnjičenom - "citroenom" pokosio muškarca koji je sprečio samoubistvo

Tanjug

11. 06. 2022. u 18:49

DEŽURNI tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštvanaredio je danas, u saradnji sa policijom, da se osumničenom za saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj je poginuo pešak, odredi zadržavanje do 48 sati.

САМ СЕ ПРЕДАО ПОЛИЦИЈИ: Одређено задржавање осумњиченом - цитроеном покосио мушкарца који је спречио самоубиство

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Osumnjičeni vozač automobila marke "citroen" se danas sam predao policiji. Postupajući zamenik tužioca je naložila da se od osumnjičenog uzme krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je konzumirao alkohol ili druga opojna sredstva, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Nakon zadržavanja on će biti saslušan u tužilaštvu. Tužilaštvo je ranije saopštilo da je prilikom nesreće vozilo, za koje se sumnja da se kretalo brzinom koja je mnogo veća od dozvoljene, udarilo pešaka koji je prelazio kolovoz, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičeni vozač je nakon nesreće napustio lice mesta. Po nalogu dežurnog zamenika policija je uzela izjave od očevidaca,a potom su pregledani svi video zapisi.

Osumnjičenom vozaču se na teret stavlja krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Istragom će se utvrđivati odgovornost vozača i da li se u njegovim radnjama stiču obeležja navedenih krivičnih dela, kao i doprinos oštećenog, koji je očigledno prelazio kolovoz van pesačkog prelaza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

LJUDINA: Pogledajte kako je čovek sa štakama spasao povređeno mače u Beogradu (VIDEO)