STOTINAK ZVEZDAŠA NAPALO GRUPU NAVIJAČA PARTIZANA: Detalji krvave tuče na Autokomandi - nisu želeli medicinsku pomoć (FOTO)

Z.U.

11. 05. 2022. u 22:18

POLICIJSKA brigada reagovala je danas u zoni Autokomande oko 18:30 i uhapsila 23 navijača Crvene zvezde i Partizana koji su učestvovali u tuči.

СТОТИНАК ЗВЕЗДАША НАПАЛО ГРУПУ НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Детаљи крваве туче на Аутокоманди - нису желели медицинску помоћ (ФОТО)

Foto: MUP

Huligani Zvezde i Partizana sukobili su se u ulici dr Militina Ivkovića. 

Grupa od oko 100 navijača Crvene zvezde iz parka preko puta biletarnice FK "Partizana" napala  je navijače FK "Partizan" koji su bili u razilasku sa fudbalske utakmice FK "Partizan"- FK "Vojvodina".

Tom prilikom, kako saznajemo, povređena su dva navijača Crvene zvezde i jedan navijač "Partizana", a na lice mesta upućena je Hitna pomoć. 

Privedene su 23 osobe, 18 navijača Crvene zvezde i 5 navijača Partizana.

Foto: MUP

Neki od navijača, koji su na sebi imali tragove po kojima se videlo da su učestvovali u tuči, nisu želeli medicinsku pomoć. 

BONUS VIDEO:

BLAŽO SA LISICAMA STIŽE U SUD: U toku saslušanje predsednika Privrednog suda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)