OTAC DETETA JE U ŠOKU: Predsednik kluba iz Batajnice otkrio detalje napada na mladog golmana (FOTO/VIDEO)

Š.M.

08. 05. 2022. u 16:15

SITAUCIJA koja se dogodila na meču mladih fudbalskih selekcija BSK Batajnica i Siti kluba koji se juče odigrao u Kovilovu, kada je golmana A.B. (16) fizički napao i pretukao M.R. (27) potresla je celu Srbiju.

ОТАЦ ДЕТЕТА ЈЕ У ШОКУ: Председник клуба из Батајнице открио детаље напада на младог голмана (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Reporteri "Novosti" danas su posetili prostorije Batajničkog kluba i razgovarali sa predsednikom Milanom Đuranovićem koji i dalje ne može da veruje da se ova situacija dogodila.

- Incident se zbio u 85 minutu meča koji ni njima ni nama nije značio ništa - počinje priču Đuranović.

- Nama nepoznati muškarac preskočio je ogradu terena, zatrčao se ka našem dečaku i pesnicom ga udario u glavu. Naneo mu je teške telesne povrede, slomio nos i arkada mu je napukla. Mi smo u tom trenutku bili na Adi sa prvim timom, ali smo u kontaktu sa našim trenerima koji su nas odmah obavestili šta se dešavalo.

Foto: D. Milovanović

 

Odmah su ostali igrači i klupa BSK Batajnice skočili da ih razdvajaju i počelo je koškanje i mala tuča koja je bez nekih većih posledica zaustavljena.

- Otac deteta je u šoku, čuli smo se i juče i danas - kaže on.

- Neverovatno mu je da pusti dete na sportski događaj i da može nešto ovako da se desi. Čovek je jednostavno zaprepašćen, uvređen i uzbuđen. Ne oseća se ni malo lagodno i dobro. Pustio je dete da se bavi sportom negde gde smatra da je to bezbedno, a na kraju mora da ide po njega u Urgentni Centar da brine hoće li se njemu nešto desiti. Dečak je sa ocem i danas išao na snimanja kako bi se ustanovio Stepen povreda, a nadamo se njegovom brzom povratku na teren.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu MUP je odredio zadržavanje do 48 sati M.R. (27) zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna