UPOSLIO I SINOVE: Srbin vođa italijanske prostitucije, imali razrađenu šemu

Novosti online

08. 05. 2022. u 00:47

ITALIJANSKA policija otkrila je i pohapsila vođe organizovanog lanca prostitucije na čijem su čelu Srbi. Srbin sa sinovima zbog prostitucije uhapšen u Italiji "Vođa bande je državljanin Srbije (44), ali je u grupi bio i muškarac (70) poreklom iz italijanskog grada Ćezena. Uloge računovođe i desne ruke vođe poverene su njegovim sinovima od 25 i 27 godina, a devojka jednog od njih (27), državljanka Poljske, osumnjičena je da im je za novac pružala logističku pomoć. Njen konkretni zadatak bio je da prostitutku odvede do lokacije na kojoj bi je čekao klijent", navodi Bolonja tudej. Italijansku policiju posebno je šokiralo to što su oni organizovali sastanke sa mušterijama čak i u vreme totalnog lokdauna zbog virusa korona. "Tokom karantina devojke su pružale seksualne usluge za novac u kući u provinciji Bolonja i Ferara, a leti su se selili na primorje, pa su sastanke sa klijentima zakazivali i po hotelima. Devojke su nudili preko prepruke, ali i preko interneta", objašnjava izvor italijanskih medija.

УПОСЛИО И СИНОВЕ: Србин вођа италијанске проституције, имали разрађену шему

Foto: EPA

Lanac prostitucije koji je, kako prenose mediji u Italiji vodio Srbin (44) sa sinovima od 25 i 27 godina, i još nekoliko ljudi iz italije otkriven je tako što ju je prijavio jedan klijent.

Teške pretnje, upućene telefonom jednom klijentu koji nije želeo da plati, doprinele su da ova banda bude otkrivena, pošto je mušterija pretnje prijavio policiji. To je omogućilo karabinjerima da izvedu akciju hapšenja. Hapšenja su počela u Ferari, Budriju i Ćezeni. Tada je otkriveno da je uspostavila efikasnu mrežu eksploatacije pet mladih žena iz istočne Evrope, dok su s vremena na vreme, po potrebi, angažovali još dve.

- Svaka devojka donosila je oko 10.000 evra mesečno. Istraga je pokrenuta nakon što se jedna mušterija obratila policiji. Rekao je da je dogovorio seks sa dve devojke za 150 evra, ali je kada su one stigle u njegovu kuću zatražio popust i nudi da plati 90 evra. Nakon što je ponudio manju sumu, klijenta je kontaktirao makro (44), koji mu je pretio smrću ukoliko ne uplati dogovoren iznos - piše italijanski Čezena tudej.

Italijanski mediji prenose da se 44-godišnjak iz Srbije nalazi u zatvoru, dok su svi ostali uhapšeni prebačeni u kućni pritvor. Sudija Andrea Romito je prihvatio stavove tužioca Domenika Ambrozina o krivičnom ponašanju koje se u različitim svojstvima osporava protiv grupe.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024