IZVEŠTAJ SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Tokom praznika vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

D. N.

26. 04. 2022. u 09:45

U AKCIJI pojačane kontrole saobraćaja tokom praznika, požarevačka policija isključila je iz saobraćaja osmoricu vozača - petoricu koja su vozila pod dejstvom alkohola, dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog bez vozačke dozvole.

ИЗВЕШТАЈ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Током празника возили под дејством алкохола и наркотика

D.N.

Muškarac (35) koji je u okolini Golupca upravljao „audijem“ sa 2,14 promila alkohola i pod uticajem psihoaktivnih supstanci je, kako se sumnja, udario je u „pežo“, kojim je upravljao vozač (57) sa 0,89 promila alkohola. Nakon saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povređenih, vinovnik je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo identifikovala i pronašla.

Saobraćajna policija u Petrovcu na Mlavi, Kučevu i Požarevcu zaustavila je vozače „folksvagena“ (35), „renoa“ (34) i „fijata“ (30) koji su automobilima upravljali sa 1,57, 1,38 i 1,26 promila alkohola u organizmu, a u centru Požarevca vozača „forda“ (33) pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U okolini Žagubice patrola je zaustavila vozača „folksvagena“ koji je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita, a u njegovom automobilu je pronađen nož, pa je protiv njega podneta i prekršajna prijava po Zakonu o oružju i municiji. Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)