ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA: Napadaču Snežane Dakić izrečena je kazna, a evo kako se branio na saslušanju u Tužilaštvu

Novosti onlajn

16. 04. 2022. u 19:18

DOMAĆU javnost nedavno je zatekla informacija da je voditeljki Snežani Dakić razbijena glava kamenom.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОД 30 ДАНА: Нападачу Снежане Дакић изречена је казна, а ево како се бранио на саслушању у Тужилаштву

Foto: Printskrin Hepi/Zoran Jovanović/ilustracija

Osumnjičeni za napad na Snežanu Dakić, koji je gađao kamenom u pravcu auta i nje, je na predlog Prvog osnovnog tužilaštva zadržan i određen mu je pritvor do 30 dana, nakon što su ga otpustili iz klinike za psihijatrijske bolesti "Laze Lazarević".

Na saslušanju u tužilaštvu, kako se saznaje, branio se ćutanjem. Voditeljka Snežana Dakić uskoro bi trebalo da u tužilastvu, kao oštećena, da svoj iskaz.

- Veštaci su ga pregledali i treba da se izjasne da li je uračunljiv ili ne. Ukoliko nije, biće mu predložena mera obaveznog lečenja, a ukoliko jeste, nakon njenog ispitivanja i ispitivanja svedoka, zatim i veštačenja povreda, tužilaštvo će odlučiti da li u njegovim radnjama ima elemenata i kog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, a u zavisnosti od toga doneće odluku o daljem postupku - kaze izvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)