POLICAJCI PUŠTENI NA SLOBODU: Saslušan pretučeni vozač u Brusu

S. B.

08. 03. 2022. u 21:32

PRIPADNICI PS Aleksandrovac V.P (38) i I.N. (35) iz Aleksandrovca,koji su uhapšeni zbog sumnje da su 15. februara u tri ujutro službenim palicama pretukli vozača D.K (43) iz Kruševca u selu Gornji Stupanj, pušteni su iz pritvora nakon odluke postupajućeg suda u Brusu, saznaju „Novosti". Pretučeni vozač u međuvremenu je saslušan.

ПОЛИЦАЈЦИ ПУШТЕНИ НА СЛОБОДУ: Саслушан претучени возач у Брусу

foto: S. Babović

- Čeka se veštačenje povreda oštećenog lica,koji je u međuvremenu saslušan-navodi izvor „Novosti".

- Ostao je pri svom iskazu naznačenom u krivičnoj prijavi,a to je da su ga napala oba policajca, da su ga ostavili na putu i da je sam pozvao pomoć. Zbrinut je kasnije u Opštoj bolnici u Kruševcu,gde su mu konstatovane telesne povrede rebara i nosa,a onda je nakon jednog dana,na sopstveno insistiranje napustio bolničko lečenje.

Pripadnici policije iz Aleksandrovca su, s druge strane, izjavili da je sporne noći u službenom vozilu navodno ostao samo V.P,dok je intervenisao policajac I.N.Radnju zaustavljanja putničkog vozila,kako su „Novosti" ranije objavile, nisu prikazali u službenoj evidenciji. Policijska uprava Kruševac  pokrenula je disciplinski postupak zbog teške povrede službene dužnosti i iste udaljila iz službe do okončanja tog postupka.

Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti", krivično delo zlostavljanje i mučenje iz člana 137 KZ nije i jedini predmet interesovanja nadležnih: oko dva grama supstance za koje se sumnja da je kokain, nađeno je na lokalnoj pumpi i najverovatnije će biti predmet veštačenja kako bi se proverilo da li je u pitanju opojna droga i da li je ona pripadala povređenom vozaču D.K,koji je od ranije poznat organima gonjenja.

BONUS VIDEO:

UŽASNI PRIZORI: Teška saobraćajna nesreća kod Bora, lančani sudar četiri vozila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!