ĆAO, BRAĆO, GDE JE VUTRA: Beograđanin hteo da kupi drogu, ali ušao u automobil u kojem su bila dvojica policajaca

J. D. Lj.

03. 02. 2022. u 21:32

STEFAN M. uhapšen je i protiv njega je podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, pošto je policija u njegovom "golfu 6", pronašla čak 86 kesica marihuane.

ЋАО, БРАЋО, ГДЕ ЈЕ ВУТРА: Београђанин хтео да купи дрогу, али ушао у аутомобил у којем су била двојица полицајаца

Foto MUP

To ne bi bilo ništa neobično da ovaj mladić nije napravio nesvakidašnji gaf kad je u Ulici Vojislava Ilića, pogrešno informisao mušteriju, koja je, u nameri da kupi drogu, ušala u pogrešan "golf", jer su umesto Stefana u njemu sedeli policajci u civilu, ali na dužnosti, i zatražio "robu"!

Kako saznajemo, policajci su se iznenadili kada je nepoznati muškarac prišao, otvorio zadnja vrata i ušao u njihov automobil.

- Ćao, braćo, stigao sam - rekao je i mirno seo na zadnje sedište vozila.

Izvadio je iz džepa 2.100 evra i rekao:

- Daj vutru, pa da palim!

Onda je usledio šok, da li veće za "kupca" ili policajce, koji su mu vrlo brzo, prethodno se uredno legitimišući, stavili lisice na ruke. Nemajući kud, potencijalni kupac je dao ličnu kartu i priznao da je dogovorio da se nađe sa nepoznatim dilerom, upravo na lokaciji na kojoj su policajci stajali. Rekao je da mu je muškarac od kog je trebalo da kupi drogu dao samo instrukcije da uđe u automobil, koji je po opisu identičan onom u kom su bili policajci u civilu i - ništa više. Zbog toga, kako je objasnio, ništa nije posumnjao.

Ubrzo nakon toga, policija se dala u potragu za belim "golfom 6" i na Zvezdari je primećen automobil koji je odgovarao opisu. U njemu je zatečen Stefan M., sa već pripremljenom "robom", odnosno 86 kesica marihuane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna