DRŽAVLJANIN TURSKE UHAPŠEN U NOVOM PAZARU: Ucenjivao bivšu partnerku, uzimao joj novac da ne objavi njene eksplicitne fotografije

N. Kočović

18. 01. 2022. u 11:31

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su J. K. (33), državljanina Republike Turske, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ucena.

ДРЖАВЉАНИН ТУРСКЕ УХАПШЕН У НОВОМ ПАЗАРУ: Уцењивао бившу партнерку, узимао јој новац да не објави њене експлицитне фотографије

Foto: Profimedia/Ilustracija

On je osumnjičen da je ucenjivao dvanaest godina mlađu bivšu devojku iz ovog grada, saopštila je Policijska uprava.

Sumnja se da je Turčin, u poslednja dva meseca, u više navrata zahtevao od nje da mu šalje novac, kako ne bi na društvenim mrežama objavio njene eksplicitne fotografije.

- Ona mu je u više navrata elektronskim putem slala novac dok je on bio u Turskoj. U Srbiju je ušao krajem prošle godine i nastavio je sa ucenjivanjem. Dobili smo prijavu, locirali ga i uhapsili – rekao nam je izvor iz policije.

Po nalogu nadležnog tužilaštva J. K. je određeno zadržavanje do 48 sati, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio ucenu.

Kako u Srbiji nije imao prijavljen boravak, policija će protiv njega podneti i prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o strancima.

BONUS VIDEO: 

AKCIJA POLICIJE: Evo kako su uhapšeni dileri u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a