UBILI BESKUĆNIKA SATAROM: Osumnjičenima za ubistvo Aleksandra P. (34) iz Beograda produžen pritvor

Lj. P.

08. 12. 2021. u 12:03

REŠENjEM vanpretresenog veća Višeg suda u Novom Sadu, osumnjičenima za teško ubistvo u saizvršilaštvu na svirep način Aleksandra P. (34) iz Beograda, produžen je pritvor, i on može trajati do 31. decembra.

УБИЛИ БЕСКУЋНИКА САТАРОМ: Осумњиченима за убиство Александра П. (34) из Београда продужен притвор

N KARLIĆ

Za ovo krivično delo terete se Miodrag M. (41) iz Beograda, Miša T. (44) iz Novog Sada i Zorica D. (38) iz Petrovaradina, za koje saznajemo da su beskućnici, kao i M. Ž. (46) koji je u bekstvu i za njim je raspisana poternica. I žrtva je, takođe, bio beskućnik, i sa njima je „delio“ napušteni objekat u novosadskom naselju Liman.

Tridesetčetvorogodišnjak je pretučen krajem oktobra, a povrede kojima je podlegao nanete su mu udarcima satarom, ali i rukama i nogama. Tako povređen je ostavljen u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana 5 u Kineskoj četvrti u novosadskom naselju Liman, a „trojac“ je otišao odatle. Od zadobijenih povreda nesrećni čovek iz Beograda nije odmah preminuo, već kasnije. Između njih je, navodno, došlo do svađe koja se završila zločinom, a pretpostavlja se da su oni tu konzumirali i alkohol.

Beživotno telo Aleksandra P. dva dana kasnije, odnosno prvog dana novembra u prepodnevnim satima, pronašao je, kako saznajemo, jedan od beskućnika, koji takođe tu dolazi, i o tome je odmah obavestio polici.

U odnosu na T. M. i T. P., koji su se sumnjičili za pružanje pomoći učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, dalji postupak je obustavljen. Istraga sprovedena u odnosu na njih, kako su naveli u Višem javnom tužilaštvu, i prikupljeni dokazi nisu ukazali da su oni na bilo koji način pružali pomoć osumnjičenima za teško ubistvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega