BIZARNA KRAĐA BUREKA U VRANJU: Pijani muškarac lažnim pištoljem pretio pekaru - "Još 140 ću doneti sutra"

J. S.

30. 11. 2021. u 10:48

VLASNIK pekare „Pionir“, koja se nalazi u centru Vranja, prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo N. N. lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i reklo „Daj mi dva bureka, ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“, potvrdio je ovaj događaj za "Novosti" PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.

БИЗАРНА КРАЂА БУРЕКА У ВРАЊУ: Пијани мушкарац лажним пиштољем претио пекару - Још 140 ћу донети сутра

Foto D. Alihodžić

Kako je Stojanović ispričao za "Novosti", osumnjičeni koji je identifikovan kasnije ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra.

Vlasnik pekare ispričao je da se ceo slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo, lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, a osumnjičen je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

O OVOME ĆE SE PRIČATI: Čola postao tiktoker - vidite prvu objavu