NOVI DETALJI IZ ISTRAGE UBISTVA ĐOKIĆA: Da li je ključni dokaz ukraden sa novcem?

J. Ćosin

18. 10. 2021. u 21:39

ISTRAŽITELjI iz Niša, Aleksinca i Beograda danonoćno rade na pronalaženju ubice tročlane porodice Đokić.

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ УБИСТВА ЂОКИЋА: Да ли је кључни доказ украден са новцем?

Foto: Fejsbuk

Zbog interesa istrage danima nema nikakvih detalja vezanih za ovaj slučaj, ali kako su nam ispričali meštani sela Moravac, u čijem ataru su pronađena beživotna tela supružnika Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije Đokić, policajci ništa ne prepuštaju slučaju. 

Svima su u selu uzeti brojevi telefona, legitimisana je gotovo svaka porodica, a traga se i za crvenim vozilom koje je najverovatnije korišćeno u noći ubistva. Iako se u medijima spekulisalo da je navodno pronađena sveska i spisak sa više od 15 Đokićevih dužnika, koji su navodno dugovali čak 300.000 evra, ovu informaciju za naš list nisu mogli da potvrde izvori koji su upoznati sa istragom. 

- Naprotiv, sveska, ako je i postojala, nestala je zajedno sa novcem. Goran je dobar deo poslao obavljao iz svog automobila u kojem je čuvao i veliku sumu novca, pa se pretpostavlja da je tu čuvao i poverljive spiskove  potencijalnih dužnika, ali oni do sada nisu nađeni – kaže naš izvor.

Podsetimo, inspektori su u okviru istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca saslušali više od 100 ljudi iz tog mesta i okolnih sela, Moravca i Tešice, gde je počinjen zločin.

Svi koji su odvedeni na poligraf su prošli, a jedini trag odnosno čaura koja je nađena pored tela, zasad ne može pomoći u potrazi za ubicama.

Trostruko ubistvo se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra. Đokići su oteti ubrzo nakon što su svojim "folksvagen pasatom" krenuli od kuće Goranove majke u Moravcu, a njihova izrešetana i spaljena tela pronađena su šest dana kasnije, 2. oktobra, u ataru sela Moravac. Istog dana u Tešici je nađen i Goranov spaljeni "pasat".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Sahrana porodice Đokić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo