JEDAN od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film "Toma" po društvenim mrežama uhapšen je i u nedelju je saslušan u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, gde je priznao krivicu i detaljno izneo odbranu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Miki

11.10.2021. 17:56

Ma bravo.. To nam je jedini problem u deustvu... Kako su se samo nabedili. Ne mozes da gledas a da ne platis. Sve smo probleme u drustvu resili sad je Toma problem. To su se oni spremili cim su pustili film, e sad da lovimo ko podeli likn pa da mu ogulimo kozu sa ledja. Znaci povraca mi se... udri samo na sirotinju, samo udri.

Spektator

11.10.2021. 20:47

Ajd' bas da vidim kako ce da utvrde ko je sve u Srbiji i van nje kliknuo na link za film Toma. I kako ce da dokazu da je bas ta i ta osoba kliknula, a ne neka druga, sa kojom delis WiFi i adresu. I kako ce da dokazu da je osoba znala na sta klikce. Drugo, deljenje podataka o osobama i njihovim IP adresama moze samo u slucaju neke ozbiljne istrage, jer gradjane stiti GDPR zakon o zastiti podataka licnosti. Internet-operateri ne smeju otkrivati podatke korisnika, inace im prete ogromne kazne. Sve u svemu, Bjelogrlic ostaje praznih saka. A za napad na onog coveka u Nisu tek ce da odgovara.