KAKO SU MANIPULISALI KOLUVIJINIM TELEFONOM: Imali su za cilj da pronađu broj Vučića i njegovog brata - MEĐUTIM TO NISU NAŠLI

Novosti online

08. 10. 2021. u 18:59

TOMISLAV Radovanović, načelnik Službe za specijalne istražne metode u Upravi kriminalističke policije MUP Srbije gostovao je na TV Prva i govorio o slučaju "Jovanjica".

КАКО СУ МАНИПУЛИСАЛИ КОЛУВИЈИНИМ ТЕЛЕФОНОМ: Имали су за циљ да пронађу број Вучића и његовог брата - МЕЂУТИМ ТО НИСУ НАШЛИ

Foto: Printskrin TV Prva

Radovanović kaže da je 13.11. došlo do hapšenja Koluvije, a naredba za veštačenje njegovog telefona izdata nekih 7 dana nakon hapšenja.

- Ono što je bitno, a odstupa od standarda forenzike je to da je naredba za veštačenje telefona osumnjičenog Koluvije izdata 20.11. Dakle, sedam dana nakon hapšenja. Tek nakon 29 dana prvi put telefoni su dostavljeni službi za specijalne istražne metode. Ono što je isto jako bitno, a o čemu postoje zapisi je to da su ambalaže u kojoj su dostavljeni telefoni bila potpuno oštećena i potvrđeno je da se vršila manipulacija telefonom. Ove činjenice su dokumentovane - objasnio je on i dodao da je je veštačenje telefona rađeno u četiri navrata i da su tom prilikom menjane ambalaže.

Cilj je bio pronaći u imeniku telefon predsednika Republike i njegovog brata, otkriva on.

- Ništa nije pronađeno u telefonima - rekao je Radovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju