DODIRIVAO DEVOJČICE NA DEČIJEM IGRALIŠTU? Kamere snimile stravičnu scenu u Nišu, uhapšen osumnjičeni za polno uznemiravanje

J.Ć.

22. 09. 2021. u 16:53

PORTPAROLO Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Ivan Marković potvrdio je da je S.N. određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje tužiocu.

ДОДИРИВАО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ? Камере снимиле стравичну сцену у Нишу, ухапшен осумњичени за полно узнемиравање

Foto: J.Ć.

- Osumnjičeni se tereti za dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji iz člana 182. stav 2 u vezi člana 180. stav 1 Krivičnog zakonika učinjenog na štetu osmogodišnje D.T. i V.J. stare sedam godina – rekao je Marković.

Podsetimo, policija je uhapsila muškarca S. N. (62) iz Niša zbog sumnje da je dve devojčice, stare sedam i osam godina, dodirivao po polnim organima i to na dečjem igralištu u Nišu!

Kako je ranije preneo Kurir, osumnjičeni je uhapšen 18. septembra u svom stanu u istoj ulici u kojoj se nalazi i parkić za decu.

 U trenutku seksualnog zlostavljanja devojčica, kao i u momentu hapšenja, S. N. se nalazio na izdržavanju kazne kućnog zatvora na koji je osuđen zbog ilegalnog oružja, odnosno u stanu je držao bombu - kazao je izvor medija i dodao da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

Prema rečima izvora, slučaj seksualnog zlostavljanja otkriven je kada su komšije na kamerama za video-nadzor videle starijeg muškarca kako pipka devojčice po telu i tera ih da i one njega dodiruju po polnom organu, i to dok su se deca igrala na spravama u parku.

- Igralište je okruženo zgradama i puno je dece, koja se tu svakodnevno igraju. S. N, koji ima nanogicu i živi u blizini, šetao je psa po parku, verovatno za vreme redovnih šetnji. Nažalost, redovne šetnje koristio je i da spopada decu, užas - kaže izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost