MRTAV PIJAN ZA VOLANOM: Policija uhapsila vozača koji je sa 3,23 promila učestvovao u nesreći u kojoj su povređene dve osobe

N. ĐURIĆ

14. 09. 2021. u 13:35

POLICIJA je uhapsila 34-godišnjeg Danijela G. (34) iz Prnjavora, nakon što je mrtav pijan za volanom svog vozila učestvovao u saobraćajnoj nesreću u kojoj su dve osobe povređene.

МРТАВ ПИЈАН ЗА ВОЛАНОМ: Полиција ухапсила возача који је са 3,23 промила учествовао у несрећи у којој су повређене две особе

Foto: I. Mitić

Prnjavorskoj policiji je u ponedeljak veče oko 21.20 časova prijavljeno da se na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor, u prnjavorskom naselju Čorle, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila i da ima povređenih osoba.

- U saobraćajnoj nesreći su učestvovali D. G. sa automobilom „audi“ i R. K. sa vozilom „golf“ koji je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio telesne povrede, kao i suvozač u navedenom vozilu D. K. - saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz policije su naveli da je alko-testiranjem utvrđeno da D. G. ima 3,23 promila alkohola u organizmu.

Sa ovim procentom promila Danijel G. je jedan od ovogodišnjih rekordera, ne samo na području banjalučke regije.

„Novosti“ saznaju da su lakše povređeni Rade K. (51) i Daliborka K. (48) i da je na automobilima pričinjena materijalna šteta.

- Danijel je bio vidno pijan, pa je nakon desetak minuta, nedaleko od Čorli i mesta udesa, u Naseobini Lišnjoj, lišen slobode, odnosno uhapšen. Sproveden je u prostorije za zadržavanje u Policijskoj stanici Prnjavor do otrežnjenja - kazuje naš izvor.

Iz policije su naveli da je „rad po predmetu ove saobraćajke u toku“.

BONUS VIDEO:

Požar na Belim vodama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024