AKCIJA POLICIJE U KRUŠEVCU: Otkrivena improvizovana laboratorija, tri osobe uhapšene, palo i lice sa poternice (FOTO)

S. BABOVIĆ

01. 09. 2021. u 22:19

PRIPADNICI MUP u Kruševcu uhapsili su S. M. (51), P. M. (42) i M. V (37) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, saopšteno je večeras iz kruševačke policije.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У КРУШЕВЦУ: Откривена импровизована лабораторија, три особе ухапшене, пало и лице са потернице (ФОТО)

Foto: MUP

Prema informacijama iz policije, prilikom pretresa stana osumnjičenog S.M. nađena je improvizovana laboratorija sa pratećom opremom za veštačko uzgajanje marihuane, kao i oko 880 grama ove opojne droge spakovane u četiri kese. nađene su i vagica za precizno merenje, biljka kanabisa u saksiji visine oko 50 centimetara, preparati za uzgoj biljaka, termometar i semenke marihuane. Prilikom pretresa stana P.M. u Kruševcu pronađeno je 132 marihuane.

- U selu nadomak Ražnja, pretresom stana i drugih prostorija koje koriste S. M. i P. M. policija je zatekla osumnjičenog M. V. za kojim je raspisana poternica, i pronašla gasni pištolj, vazdušnu pušku i 216 grama marihuane - navode u policiji. - U ataru istog sela pronađene su 34 biljke za koje se sumnja da su kanabis, težine oko 18 kilograma u sirovom stanju, za koje se sumnja da su ih zasadili i uzgajali osumnjičeni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

            

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere