NAPALI DEVOJKE I MALOLETNIKE: Uhapšeni muškarci u Zrenjaninu, osumnjičeni za nasilničko ponašanje

B.Grujić

01. 09. 2021. u 15:06

POLICIJA u Zrenjaninu uhapsila je Ć. I. (31) i Ć. D. (25), obojica iz Zrenjanina, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

НАПАЛИ ДЕВОЈКЕ И МАЛОЛЕТНИКЕ: Ухапшени мушкарци у Зрењанину, осумњичени за насилничко понашање

Foto: B. Grujić

Oni su osumnjičeni da su u utorak 31. avgusta, tokom noći, ispred i unutar ugostiteljskog objekta, fizički napali četiri devojke stare 19, 20 i 16 godina, i dvojicu maloletnika, vređali ih i pretili im, istovremeno uništavajući inventar lokala.

Tri devojke i jedan maloletnik, kako je konstatovano lekarskim pregledom u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, zadobili su lake telesne povrede.

Osumnjičenim Ć. I. i Ć. D. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)