VELIKA AKCIJA POLICIJE I BIA U SJENICI: Uhapšeno pet osoba, pretreseno desetak objekata, potraga za osumnjičenim za ubistvo Edina Hamidovića

N.K.

17. 08. 2021. u 11:37

U ZAJEDNIČKOJ akciji policije, Bezbednosno informativne agencije i Višeg tužilaštva u Novom Pazaru tokom jutra je uhapšeno pet osoba iz Sjenice zbog posedovanja oružja i falsifikovanih dokumenata.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ И БИА У СЈЕНИЦИ: Ухапшено пет особа, претресено десетак објеката, потрага за осумњиченим за убиство Едина Хамидовића

Foto: N. Kočović

Prema nezvaničnim informacijama, policija i agenti BIA su rano jutros izvršili racije i pretrese desetak objekata, kuća i ugostiteljskih objekata u vlasništvu porodice E.L. (27), osumnjičenog da je pre desetak dana pucao u Edina Hamidovića (48), koji je prošlog četvrtka podlegao povredama.

- Tokom pretresa pronađena su dva pištolja, municija i falsifikovana dokumenta. Priveli smo pet osoba koje će biti saslušane nakon čega će biti poznato da li će im biti određen pritvor i za koja krivična dela – kaže nam izvor iz policije.

Podsećamo da je policija raspisala međunarodnu poternicu za E.L. zbog sumnje da je ubio Hamidovića.

On je, pretpostavlja se, nakon pucnjave uspeo da pobegne iz Srbije, a policija sumnja da se skriva u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)