DRAMATIČAN SNIMAK IZ LOZNICE: Masovna ulična tuča usred bela dana - policija traga za učesnicima (VIDEO)

V.Mitrić

19. 06. 2021. u 17:04

DVOJICA mladića, čiji su inicijali A.N. iz Banje Koviljače i D.M iz Loznice sukobili su se juče u Loznici kod „Rudnika“. Kako saznajemo, iza obojice sukobljenih mladića su debeli dosijei i veliki zatvorski staž za teška krivična dela.

ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ ЛОЗНИЦЕ: Масовна улична туча усред бела дана - полиција трага за учесницима (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

"Novosti" su došle u posed snimka na kojem se vidi kako se ovaj obračun odvijao na ulicama Loznice, i to usred bela dana. 

Prvo su se, kako saznaje naš list, oko 13 časova potukli, ali su obračun prekinuli, kako ih ne bi zatekla policija. Zatim je tuča nastavljena oko 17 časova, ali još širih razmera, jer su obojici u pomoć pritekli prijatelji. U pitanju je, navodno, borba za narko tržište u Loznici i Banji Koviljači.

Kad je stigla policija, zatekla je dvojicu teško povređenih mladića, koji su odvedeni na hitno zbrinjavanje u Urgentni centar Opšte bolnice u Loznici. Ostali su se razbežali.

Prema poslednjim informacijama policija od juče traži učesnike ovog uličnog obračuna. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)