VULIN O BORBI PROTIV KRIMINALA: Veljko Belivuk i Marko Miljković mogu da pevaju, maštaju i sanjaju, ali izaći neće nikada

Novosti online

02. 06. 2021. u 10:38

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je na Hepi televiziji i izjavio da država ima jake dokaze protiv grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

ВУЛИН О БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА: Вељко Беливук и Марко Миљковић могу да певају, маштају и сањају, али изаћи неће никада

Foto: Printskrin Hepi TV

Voditelj Milomir Marić je upozorio da neki najavljuju da će "Velja Nevolja da izađe iz zatvora za šest meseci i da će da uzvrati udarac".

- Ako se ljudski vek, intervencijom medicine ili kakve druge sile, produži na jedno 200 godina, siguran sam da će tada, pri kraju tog ljudskog veka, Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali moći da traže uslovni otpust, ali ne pre 200 godina - rekao je Vulin.

Ministar je izjavio da ima jake dokaze i da može tako da priča.

- Kada tužilac (Mladen) Nenadić kaže da je veoma zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza, to onda znači da su pred njima duge, duge godine zatvorskog života iz koga oni više nikada neće izaći. Mogu da pevaju, maštaju i sanjaju, ali izaći neće nikada - rekao je Aleksandar Vulin.

Vulin o oglašavanju kriminalaca na društvenim mrežama

Vulin je izjavio da voli kada kriminalci kače podršku Velji Nevolji preko društvenih mreža.

- To mi pomogne jer ne moram da tražim ko je. Oni se sami legitimišu. Onda dođu nadležni organi i kažu: Kad smo već kod toga, da nam kažeš šta si radio prošlog leta? Dakle, meni to odgovara. Kada izađu na društvene mreže, znamo gde da ih tražimo. Molim vas, kačite šta imate na društvene mreže, naći ćemo vas - rekao je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)